Репозиторий Dspace

Нова технологія виготовлення малосільної бринзи

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Нечмілов, В. М.
dc.date.accessioned 2020-03-04T08:00:47Z
dc.date.available 2020-03-04T08:00:47Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Нечмілов, В. М. Нова технологія виготовлення малосільної бринзи [Текст] / В.М. Нечмілов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 104-106 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1015
dc.description.abstract Важливу роль у збільшенні виробництва продуктів харчування для населення відіграє молоко овець, яке з давніх часів використовують для виробництва масла, бринзи та інших сирів, як у зарубіжних країнах, так і у нас, особливо у західних областях України. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Нова технологія виготовлення малосільної бринзи ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись